Rólunk

Fő küldetésünk

Klímavédelmi programunk részeként fő feladatunknak tekintjük, ökológiai lábnyomunk csökkentését.

Ezt hogyan érjük el

kicsi méret
nagy hatékonyság
hosszú élettartam
széles felhasználási kör
jelentős költség hatékonyság

MI MEGOLDÁS KERESÜNK MELEGVÍZ, ÉS/VAGY FŰTÉS IGÉNYÉRE ÉS AZT IS MEGMONDJUK, HA NEM A MI TERMÉKÜNK AZ ÖN SZÁMÁRA MEGFELELŐ MEGOLDÁS.

Egy olyan technológiát mutatunk be az Ön számára, melynek kis méretében hatalmas energiasűrűség található, kis karbantartási igény mellett. Teljeskörű erre garanciát biztosítva.

Azt is mondhatnánk „Kicsi a kazán, de erős!” vagy NEM A MÉRET SZÁMÍT!
Berendezéseink alkalmasak, fűtésre és melegvíz előállítására is egyaránt. A fűtött víz hőmérséklete 0,1 C0-ban szabályozható. Csak annyi energiát vesz fel, mely az Ön igényeinek megfelelő. A folyamatos fejlesztések eredményeként, bővülő felhasználási területtel rendelkezünk, mely napjainkban is folyamatosan bővül. Készek vagyunk egyedi megoldások készítésére is. Rendszeres karbantartás esetén a meghibásodás, szinte kizárt, mert a berendezés nem tartalmaz kopó, forgó alkatrészt.

Fő küldetésünk, olyan technológia biztosítása mely jelentősen csökkenti a környezetünkre gyakorolt terhelést, kis helyigényt felhasználva, nagy energiasűrűség alkalmazásával magasabb kényelmi viszonyokat biztosítva, melyet a korábbi technológiák alkalmazása esetén megszoktunk, jelentős beruházási költségcsökkentés( ár-érték arány ) mellett.
Megbízhatóságát több éves felhasználási tapasztalataink, valamint a minőségbiztosítási engedélyeink bizonyítják.

Felhasználásának szükségességét alátámasztja az a Korm. rendelet tervezet, mely 2025 január elsejétől kötelezővé teszi a foszilis energiák használatának mellőzését az új építésű lakó és nem lakóépületek esetén.
Ha van egy jól kialakult fűtési rendszere, azonban nem minden helységben érzi ugyanazt, azt az Ön számára komfortos hőmérsékletet, olvassa tovább a leírást és talál számára megfelelő megoldást. Ezzel a technológiával meg tudjuk javítani rendszerét!

Ez a berendezés a jelenleg ismert legmagasabb minőséget, hatalmas biztonságot és legújabb technológiát biztosítja megfelelő ár-érték arány mellett. Élvezve az otthon melegét, be tudja állítani azt, hogy kellemes hőmérsékletben olvassa kedvenc könyvét, újságját, nézze focimeccsét, hallgassa kedvenc zenéjét."
© 2021 Minden jog fenntartva! 
usercart